Fareler Yem Yediklerinde Ölür Mü ?
Endüstriyel fare ilaçlaması için kullanılan yemler oldukça çeşitlidir. Fare,ilaçlamasında tek doz, çoklu doz, granül yem gibi kimyasallar kullanılır. Fare yapışkanları ve fare kapanları da mücadele için önemlidir.
Fare yemleri ile uygulama metodu fare türüne göre doğru seçilmelidir. Profesyonel ekip ile gerçekleşmelidir.
Fare ilaçlamasında yemleri tek doz veya çoklu doz seçilirken
Yemleme yapılacak alana ve istila durumuna dikkat edilmelidir. Fare,ilaçlamasında yanlış yem kullanımı hem dış alandan iç alana fare girişine izin verebilir. Hem de iç alana girenin kolay üremesine olanak tanıyabilir. Bu nedenle nerede tek doz yem kullanılacağı iyi bilinmelidir.
Fareden kurtulmak için profesyonel ekibimizden her zaman destek alabilirsiniz. 0530.2415610 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilir veya ana sayfamızdan talebinizi bırakabilirsiniz.
Fareler akıllı canlılardır. Fare ilaçlamasında yemlerin fare alışkanlıklarını bilerek yerleştirilmesi gerekir. Ortaya konulan yem fare için asla çekici değildir. Fare ilaçlamasında kullanılan yemlerde fare yemi yedikten ortalama olarak 72 saat içinde ölür. Bu arada refleksleri düşer. İç kanama başladığı için suya ihtiyacı artar ve su kaynaklarına doğru hareket eder. Bu nedenle fare, ilaçlamasından sonra fareyi ortamda daha fazla görürüz. Bu kötü bir haber değil aksine iyi bir haberdir. Refleksleri düşen fare yuvasına gider ve genellikle orada ölür. Ortalıkta fare ölüsü görmeyi beklemeyin.
Fareler profesyonelce bir hizmet ile özellikle ortalama 72 saatte ve kuruyarak yuvasında ölür. Aksi taktirde herhangi bir yerde, ulaşamayacağımız bir noktada leş olarak kalacak kokacak veya kurtlanacaktır.
Fareden kurtulmak için profesyonel ekibimizden her zaman destek alabilirsiniz. 05302415610 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilir veya ana sayfamızdan talebinizi bırakabilirsiniz.
Bizi 0530 241 56 10
numaralı telefondan arayarak bilgi alabilirsiniz.